Пищно сватбено тържество на строителния магнат Динко Динев и прекрасната Даниела Неделчева, с която

...
Пищно сватбено тържество на строителния магнат Динко Динев и прекрасната Даниела Неделчева, с която
Коментари Харесай

Той има седем деца от пет различни жени, сега стяга пищна сватба с последната

Пищно сватбено празненство на строителния магнат Динко Динев и прекрасната Даниела Неделчева, с която са фамилни сътрудници от доста години, ще се състои на 29 юни в ресторанта на реномирания хотел " Адмирал “.

Разположено в границите на живописното яхтено пристанище " Диневи " в курортния град Свети Влас, тържеството ще посрещне уважавани посетители от цялата страна, измежду които бизнес сътрудници и близки другари на младоженците.

А детайлности към церемония събитието към този момент излязоха нескрито.

При идването си присъстващите ще бъдат посрещнати от двойката пред комплициран дизайн на сватбения декор. Ще бъде издигната и огромна сцена, на която известни музиканти да пеят серенади на гостите. За да се обезпечи хармонична хармония, е открит лавандулов дрескод, като в поканата са посочени четири разнообразни нюанса на лилаво, към които присъстващите да се придържат.

Малко прочут факт е, че въпреки да има седем деца от пет разнообразни дами, милионерът от Свети Влас е сключвал цивилен брак единствено един път. Той поддържа отдадена връзка с Нели, майката на огромните му деца Димитър и Георги, които са получили извънредно обучение в Кеймбридж. Въпреки че Динев има фамилна връзка с другите си сътрудници и има деца от тях, той към момента не е подхванал стъпката да официализира съюзите им посредством брак.

Даниела е третата подгласничка на " Мис България 2013 ". Когато двамата се срещат, хубавицата е на 24 години. Родена е в Бургас и е приключила езикова гимназия. Една любопитна детайлност е, че татко й също се споделя Динко. Той е притежател на автосервиз " Гунчев ", който от години обслужва коли на компания " Хюндай ". Даниела има две бакалавърски степени по " Дизайн " и " Бизнес администрация " и към този момент е навлязла съществено в бизнеса на братя Диневи. Тя дава отговор за вътрешния дизайн на издигнатите от тях жилища и къщи. От миската Динко има наследник – Борис, напомня HotArena.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР